Skip to main content

Bedankt voor je bezoek aan onze beursstand!

Echt gek van cyberveiligheid. Dat is het team van Netcure wel.

Vandaag moet je goed gek zijn om je bedrijf zonder beveiliging op het internet te sturen. Gelukkig weten al veel zaakvoerders of IT-managers dit. Toch verandert de cybercrimescene zo snel dat goede praktijken van gisteren vandaag niet meer volstaan.

Onafhankelijke specialisten in cyberveiligheid

Daarvoor heb je Netcure, met een team van onafhankelijke specialisten, met passie voor cybersecurity. Samen bedenken we beveiligingsoplossingen op jouw maat, en houden we cybercriminelen buiten.

Op jouw maat

Schouder-aan-schouder

Onafhankelijke experten

Hoe Netcure met jou samenwerkt

Analyseren, versterken en opleiden

Netcure staat voor een no-nonsens aanpak van je cyberveiligheid. We staan bij cyberproblemen dag en nacht voor je klaar. Maar onze taak begint veel vroeger. Je processen analyseren, systemen versterken en medewerkers opleiden, dat is onze prioriteit. Een volledige ontzorging op jouw maat. Zo werkt Netcure voor haar klanten.

Hoe doen we dat?

Toegankelijk

CEO, IT-manager of externe IT-partner? Wie onze contactpersoon ook is, we bouwen aan een warme relatie vol vertrouwen en wisselwerking. Want zo komen we samen tot een veiligheidsbeleid dat écht werkt voor jouw bedrijf.

Bereikbaar

24/7 staan we paraat, ononderbroken. Niet dat we niet graag slapen. Maar een aanval komt op een moment dat je het niet verwacht. Netcure is er voor je, in goede en uitdagende tijden.

Onafhankelijk

We zijn gespecialiseerd in veiligheidsoplossingen voor digitale omgevingen, zonder gelinkt te zijn aan merken, software, hardware of providers. Hierdoor kunnen we volledig op jouw maat werken. 100% klantgericht dus!

Erkend VLAIO-dienstverlener

Sinds 2020 heeft Netcure de erkenning als VLAIO-dienstverlener en worden we gesteund door de Vlaamse Overheid wanneer KMO’s cyberveiligheid op hun agenda zetten. Met speciale trajecten en subsidies wil Vlaanderen cyberveiligheid meer bereikbaar en toegankelijk te maken. Dit is je kans op een vitaal traject aan een straffe prijs.

Ontdek wat je aan subsidie kan verwachten.

Waar er rook is, is er een cyberaanval …
Snelle detectie vormt sleutel tot succes!

Cybercriminelen brengen ongezien lange tijd door in het netwerk vooraleer ze toeslaan. Ze nemen hun tijd om uit te zoeken op welke wijze ze de maximale schade kunnen toebrengen.

Wat als je deze aanwezigheid zou kunnen detecteren vooraleer het te laat is om in te grijpen?

Deze digitale rookmelder signaleert verdachte datastromen van het netwerk, wat voorheen misschien onzichtbaar was of enkel mogelijk was met dure en complexe systemen. Doordat de cybercriminelen hun tijd nemen, kunnen verdachte “transacties” opgespoord en onderzocht worden. Zo kunnen we het smeulen stoppen voor het zich kan ontwikkelen tot een uitslaande brand.

Waar wacht je nog op om te weten of het ook smeult in je netwerk?

Teken vandaag nog in op een proefperiode en plaats deze digitale rookmelder, het Cyberalarm, in je netwerk. Cybercriminelen komen immers niet op afspraak!

Hey, jij daar! Word jij onze Netcurian?

Bij Netcure tel je mee, als medewerker en als mens. In een toffe, collegiale sfeer werken we samen aan een straf en zinvol project: cybercriminelen stoppen. Schouder-aan-schouder met onze klanten.

Solliciteer nu

Onze infosessie op de Cybersec Europe beurs

“Miserie vermijden kan al met een goed beschermde laptop”, zegt Erik Bosmans, CEO van Netcure. “Waarom elke individuele laptop beveiligen als de IT-manager de cyberveiligheid in het hele bedrijf aanpakt?”. Erik Bosmans ging dieper in op deze vraag tijdens de infosessie op de Cybersec Europe beurs.

Wil je zelf advies hierover of ben je op zoek naar een cyberbeveiliging op maat? Neem hier contact op!

Stel je vraag over cyberveiligheid