Skip to main content

Schouder-aan-schouder tegen cybercrime

Het zijn turbulente tijden: Cyberaanvallen op essentiële websites, overheidsapparaten en andere instellingen zorgen voor chaos in de wereld. De frequentie van cyberaanvallen in de wereld is sinds 2015 sterk toegenomen.

Vermijd imagoschade of financiële opdoffer

Vandaag is cybercrime een wapen dat niet alleen grote bedrijven treft. Iedereen die zich op internet begeeft, heeft wellicht iets waardevols dat hij niet kwijt wil, van foto’s tot kritische systemen voor een productie-unit. En dat is wat cybercriminelen doen: chaos zaaien, en losgeld oogsten.

Schouder-aan-schouder gaat Netcure de strijd aan tegen cybercriminelen, die het op jouw centen of zorgvuldig opgebouwd imago hebben gemunt.
Wie je bent, doet er voor hen niet toe. Groot of klein, bekend of niet, elk gat in de draad van jouw beveiliging is voor hen een kans op winst. Cybercriminelen kloppen niet op de deur, ze komen gewoon binnen zonder afspraak en proberen zo snel mogelijk buit te maken.

Risicoanalyse en back-up plan

Netcure wil samen met jou de prikkeldraad versterken, de poorten dichthouden en je medewerkers versterken in wat mag en wat niet. Je risico’s brengen we in kaart, je back-up plan leggen we klaar. Laat ze maar komen. Samen met Netcure is jouw organisatie voorbereid.

Onafhankelijke specialist in cyberbeveiliging

Netcure is een onafhankelijke specialist cybersecurity, aan wie organisaties en ondernemingen hun volledige ICT- en cyberbeveiliging toevertrouwen. Met veel passie volgen onze experten de tendensen dag in, dag uit op en anticiperen zo op de nieuwste trucjes uit de cybercrime-scene.