Skip to main content

Jouw onafhankelijke buddy in cyberveiligheid

Netcure is een kleinschalige, onafhankelijke expert in cyberveiligheid voor grote en middelgrote bedrijven en kmo’s. Het team staat als een buddy naast de bedrijfsleiding, ICT-medewerkers en hun externe partners, om samen de strijd aan te gaan tegen malafide praktijken op het internet.

Cyberveiligheid: tips, check-up, damage control

Eerst willen ze een goed zicht krijgen in je bestaande systemen. Daarna gaan de experten van Netcure oplossingen formuleren die passen bij je manier van werken én bij je budget.

Vaak zorgen kleine aanpassingen in het systeem of in de handelingen van je medewerkers al voor een versterkend resultaat. Soms hebben bedrijven een complete check-up nodig. En wie écht in de rats zit na een aanval, die helpt Netcure verder met damage control.

“Hey, IT-er, wij begrijpen je”

Als kmo-partner op de markt zijn we wendbaar, betrouwbaar en laagdrempelig. Onze specialisten zijn altijd stand-by, zodat je in geval van calamiteiten direct een contactpersoon hebt om samen de strijd aan te gaan.

We begrijpen IT, en we begrijpen de context waarin IT-verantwoordelijken werken. Als systemen goed werken, vindt iedereen het normaal. Maar zijn er storingen, dat moet het in een recordtempo weer opgelost zijn. Dan pas begrijpen collega’s ten volle hoe belangrijk jouw werk is.

Daarom willen we de juiste voorzorgen installeren, al dan niet in samenwerking met jouw vertrouwde IT-partner.

Business-partner voor cyberveiligheid

De specialisten van Netcure zijn vertrouwd met (kritische) bedrijfsprocessen en een goede organisatie van de digitale infrastructuur. Hierdoor is het ook de ideale partner – schouder-aan-schouder – van de bedrijfsleiding als het gaat om cyberveiligheid.

CONTACTEER ONS