Skip to main content

Analyseren, versterken en opleiden

Netcure staat voor een no-nonsens aanpak van je cyberveiligheid. We staan bij cyberproblemen dag en nacht voor je klaar. Maar onze taak begint veel vroeger. Je processen analyseren, systemen versterken en medewerkers opleiden, dat is onze prioriteit. Een volledige ontzorging op jouw maat. Zo werkt Netcure voor haar klanten.

Toegankelijk

Geen dure termen of hoogdravende woorden: we willen op een bevattelijke manier je cyberveiligheid versterken. Ceo, IT-manager of externe IT-partner? Wie onze contactpersoon ook is, we bouwen aan een warme relatie vol vertrouwen en wisselwerking. Want zo komen we samen tot een veiligheidsbeleid dat écht werkt voor jouw bedrijf.

Bereikbaar

24/7 staan we paraat, ononderbroken. Niet dat we niet graag slapen. Maar een aanval komt op een moment dat je het niet verwacht. We zijn er voor je, in goede en kwade tijden.

Onafhankelijk

We zijn gespecialiseerd in veiligheidsoplossingen voor digitale omgevingen, zonder vast te hangen aan merken, software, hardware of providers. Hierdoor kunnen we volledig op jouw maat werken, zonder compromissen te moeten sluiten, of zonder andere IT-leveranciers tegen de borst te stoten.

ONS PLAN VAN AANPAK

Erkend VLAIO-dienstverlener

Wist je dat Netcure één van de negen geselecteerde partners is voor het VLAIO-traject rond cyberveiligheid?
Wil jij een fantastisch plan dat bovendien gesubsidieerd is?

LEES MEER