Skip to main content

Gedreven, onafhankelijke cybercrime-specialisten

Bij Netcure staat een team van gedreven specialisten in cyberveiligheid klaar om preventief en – als het toch misloopt – remediërend te helpen. Naast hen staan operationele medewerkers klaar in sales, hr en administratie.

Specialistenteam van Netcure

Sinds 2017 is Netcure het bedrijf van Erik Bosmans. Als ondernemer met jarenlange ervaring in IT, was hij al sterk aangetrokken tot cyberveiligheid, nog voor het een dagelijkse bedreiging werd voor bedrijven en overheden. Hij wilde een specialistenteam samenstellen. Toen hij Netcure kon verwerven, kwam deze droom uit.

Onder de noemer van Netcure zijn er vaste en freelance cybersecurity-specialisten die samen de strijd aangaan tegen malafide aanvallen, ransomware en andere hardnekkige bedreigingen.

Erkend VLAIO-dienstverlener

In 2020 kreeg Netcure de erkenning van VLAIO-dienstverlener, toen de Vlaamse Overheid het belang van een goede cyberveiligheid financieel ging ondersteunen. Met speciale trajecten en subsidies wil Vlaanderen cyberveiligheid bij kmo’s op de agenda staan, door het meer bereikbaar en toegankelijk te maken.