Jij daar! Ben jij een Netcurian?

Bij Netcure tel je mee, als medewerker en als mens. In een toffe, collegiale sfeer werken we samen aan een straf en zinvol project: cybercriminelen stoppen. Schouder-aan-schouder strijden we met onze klanten om deze missie te volbrengen.

Jouw kennis, jouw inbreng zijn van vitaal belang voor een veilige werkplek voor honderden werknemers, voor het imago van je klant en voor het volledige netwerk rondom je klant.

Humor. Dat vinden we belangrijk. Samen lachen, tijd voor een toffe activiteit na de uren en pizza op vrijdag. Dat wisselen we af met soms knokken tegen de tijd, als een aanval je klant viseert.

Passie

Vertrouwen

Kameraadschap

Onze vacatures

Security network engineer

crazy about cybersecurity?

Solliciteer spontaan

Voel je een match, maar zie je geen passende vacature?

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Bij ons ben je geen nummer. We gaan voor rechtstreeks contact met onze klant, voor een schouder-aan-schouder partnerschap met externe IT-partners en voor een no-go-zone voor criminelen.

We willen een buddy zijn voor onze klanten, maar ook voor onze collega’s. Een plek met collega’s als kameraden, waar jouw directe inbreng gehoord wordt, waar je talent gezien wordt en je ambitie gestimuleerd, dat geeft pas een boost.

Zit deze visie je op het lijf geschreven? Fijn, want wij hebben jou nodig in de wereldwijde strijd tegen cybercrime.

Goesting om ook een Netcurian te worden?
CONTACTEER ONS

Eens binnenkijken bij Netcure? Check it out.